Τα «μπαλόνια των ψυχών» θα υψωθούν στον ουρανό της Καβάλας

Εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, όπου 150 μπαλόνια με ονόματα δικών μας ανθρώπων που «έφυγαν» από τον καρκίνο θα αφεθούν στον ουρανό στην πλατεία Ελευθερίας

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας οργανώνει την Τρίτη 31-5-2022, στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία  Ελευθερίας) την καθιερωμένη όπως κάθε χρόνο εκδήλωση «Μπαλόνια των Ψυχών».

Η εκδήλωση θα εξελιχθεί από τις 10 πμ μέχρι τις 12 το μεσημέρι και όπως αναφέρει η ανακοίνωση «150 μπαλόνια με τα ονόματα των δικών μας ανθρώπων που έφυγαν από τον καρκίνο, θα ανεβούνε μαζί με τις ευχές μας στον ουρανό της Καβάλας».

Στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες, όσα άτομα θέλουν να κάνουν την προληπτική εξέταση της σπιρομέτρησης δωρεάν, θα εγγραφούν στην κατάσταση και θα παραλάβουν την καρτέλα, προκειμένου να επισκεφθούν το ιατρείο της Πνευμονολόγου Αθηνάς Λαζαρίδου.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ,Τετάρτη 1-6, Πέμπτη 2-6, και Παρασκευή 3-6, τις ώρες 10.00-12.00 στο χώρο του γραφείου μας (Κ. Παλαιολόγου 9-πρώην ΠΙΚΠΑ).

Στα πλαίσια του παγκόσμιου προγράμματος ΜΜΜ της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης, Υπερτασιολόγοι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας, θα πραγματοποιήσουν μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης στα άτομα που θα παραβρεθούν.