Καβάλα: Όλα τα θερινά δρομολόγια από και προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου [πίνακες]

3 διαφορετικά πλοία θα αποπλέουν από την Καβάλα και θα τη συνδέουν με 15 διαφορετικά λιμάνια στο Αιγαίο-Από πότε ξεκινάνε τα δρομολόγια και μέχρι πότε θα ισχύουν-Τα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη και Λήμνο

Από τις 6 Ιουνίου 2022 ξεκινάνε από και προς το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» τα θερινά δρομολόγια στις γραμμές του βορειοανατολικού Αιγαίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Φέτος, όπως και πέρυσι, 3 διαφορετικά πλοία θα αποπλέουν από την Καβάλα και θα τη συνδέουν με 15 διαφορετικά λιμάνια στο Αιγαίο, ενώ θα υπάρχουν και καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς τη Σαμοθράκη και 3 προς τη Λήμνο.

Τα δρομολόγια από Καβάλα

Ε/Γ-Ο/Γ AQUA BLUE
Με 4 αναχωρήσεις την εβδομάδα στο κλασσικό του δρομολόγιο από το Λαύριο με 1 προσέγγιση την εβδομάδα και στον λιμένα των Μεστών της Χίου.

Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Με 4 αναχωρήσεις την εβδομάδα από την Καβάλα με πολλαπλές προσσεγγίσεις στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ η αναχώρηση της Δευτέρας προσεγγίζει τα Δωδεκάνησα και τον Πειραιά.

Ε/Γ-Ο/Γ BLUE STAR MYCONOS
Κάθε Τετάρτη θα προσεγγίζει τον λιμένα της Καβάλας ερχόμενο από τον Πειραιά.

Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Λήμνος

Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ
Καθημερινά δρομολόγια για Σαμοθράκη με προσέγγιση και της Λήμνου 3 φορές την εβδομάδα.

Λεπτομέρειες για τα δρομολόγια των πλοίων μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του Ναυτιλιακού Πρακτορείου Μηλιάδη εδώ.

*Πηγή: kavalaportnews.gr