Μια δωρεά ουσίας από το ΔΙΠΑΕ Καβάλας στο 1ο ΕΠΑΛ

Το «ευχαριστώ» του σχολείου στο Τμήμα Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ Καβάλας και μια στενή συνεργασία των δύο εκπαιδευτικών μονάδων που κρατάει και... θα κρατάει χρόνια

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον καθηγητή και πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, Γιώργο Παπακώστα, αλλά και στη Διοίκηση του Τμήματος εκφράζει ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Διευθυντής του σχολείου 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας για τη δωρεά δύο υπολογιστών (με επεξεργαστή Intel Core i5).

«Οι δύο υπολογιστές θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες γραμματειακής υποστήριξης και μηχανογράφησης του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας. Η δωρεά έρχεται ως επιστέγασμα της εξαιρετικής συνεργασίας του σχολείου με το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΔΙΠΑΕ. Υπενθυμίζουμε ότι στα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους εκπαιδευτικοί και μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας και φιλοξενούμενων σχολείων από πέντε ευρωπαϊκές χώρες επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο εργαστήριο ρομποτικής του Τμήματος Πληροφορικής, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη και άριστες εντυπώσεις. Η συνεργασία των δύο εκπαιδευτικών μονάδων στηρίζεται σε γερές βάσεις και θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά στο προσεχές μέλλον!», αναφέρει το σχολείο με ανακοίνωσή του.