Γονείς παιδιών Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Λουκά: Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση για το κλείσιμό του

Οι γονείς ζητούν από τον Δήμο Καβάλας «να τηρήσει τη δέσμευσή του και να κρατήσει ανοιχτό τον παιδικό σταθμό του Αγίου Λουκά»

Να «τηρήσει τη δέσμευσή του και να κρατήσει ανοιχτό τον παιδικό σταθμό του Αγίου Λουκά» ζητούν με ανακοίνωσή τους από τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας οι γονείς των παιδιών του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Λουκά, κάνοντας παράλληλα λόγο για «μία άδικη απόφαση που μας βρήκε από την πρώτη στιγμή αντίθετους όλους εμάς τους γονείς».

Η ανακοίνωση των γονέων

Η απόφαση για κλείσιμο του παιδικού σταθμού του Αγίου Λουκά πρέπει να ανακληθεί ΣΗΜΕΡΑ!

Η απόφαση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας και του νομικού προσώπου της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης να διακόψει τη λειτουργία του παιδικού σταθμού του Αγίου Λουκά είναι μία ΑΔΙΚΗ απόφαση που μας βρήκε από την πρώτη στιγμή αντίθετους όλους εμάς τους γονείς που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Σε συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Καβάλας, ο κ. Θ. Μουριάδης δεσμεύτηκε ότι, εάν τα παιδιά που εγγραφούν στον παιδικό είναι γύρω στα 40, ο παιδικός σταθμός θα παραμείνει ανοιχτός.

Εμείς γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές έχουν πλησιάσει και ίσως να έχουν ξεπεράσει και τις 40, οπότε περιμένουμε ο Δήμαρχος Καβάλας να τηρήσει τη δέσμευσή του και να κρατήσει ανοιχτό τον παιδικό σταθμό του Αγίου Λουκά.

Μας προξενεί ιδιαίτερη ανησυχία ότι η προθεσμία των εγγραφών έχει λήξει από τις 31 Μαΐου και δεν έχουμε δει ακόμη ούτε από τον Δήμαρχο ούτε από τον πρόεδρο του νομικού προσώπου να ανακαλούν την απόφαση για κλείσιμο του παιδικού σταθμού.

Από τις τελευταίες δηλώσεις και του Δημάρχου και του προέδρου του νομικού προσώπου των παιδικών σταθμών δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν θα τηρήσουν τη δέσμευσή τους ή όχι.

Γι’ αυτούς τους λόγους, αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε δημόσια και να ζητήσουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τον Δήμαρχο Καβάλας και τον πρόεδρο του νομικού προσώπου των παιδικών σταθμών να αφήσουν τις διφορούμενες δηλώσεις και ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ την άδικη αυτή απόφαση.

Επιτέλους, σεβαστείτε την αγωνία μας να προγραμματίσουμε τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας και την ανάγκη να δώσουμε στα παιδιά μας την καλύτερη φροντίδα!