Καβάλα: Ένα κοριτσάκι χτυπήθηκε από πέτρα και κατέληξε στο… Κέντρο Υγείας Ροδολίβους

Σωτήρια η επέμβαση του ναυαγοσώστη ενός beach bar-Το περιστατικό συνέβη πριν ανοίξει το Πολυδύναμο Ιατρείο στην παραλία Οφρυνίου-Τι λέει ο πατέρας της μικρής

Ένα 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, δύο μέρες πριν ανοίξει το Πολυδύναμο Ιατρείο της περιοχής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Ροδολίβος για περίθαλψη.

Συγκεκριμένα, αρχικά τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους. Αυτά ανέφερε ο πατέρας της μικρής, Θεμιστοκλής Μουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε Μεσημέρι» του Epiloges TV και στην Ελένη Μωραΐτη.

Ο φαρμακοποιός της περιοχής, Δήμος Βίτσιος μιλώντας από την πλευρά του στην ίδια εκπομπή τόνισε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις που έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους, όμως ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να δουλεύει τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Epiloges TV

*Πηγή: ethnos.gr