Αναζητούνται εθελοντές, που πάσχουν από καρκίνο, για εφαρμογή προηγμένων θεραπειών

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας για την ενημέρωση που είχε από την εταιρεία Massive Bio, με έδρα της Νέα Υόρκη, προκειμένου οι ασθενείς που θα επιλεγούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα κλινικών δοκιμών προηγμένων θεραπειών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας ενημερώθηκε από την εταιρεία Massive Bio ότι ζητά εθελοντές για να εφαρμόσει προηγμένες θεραπείες σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο αναλαμβάνοντας το κόστος.

Σας παραθέτουμε παρακάτω το κείμενο όπως μας έχει αποσταλεί .

«Η εταιρεία μας, Massive Bio, με έδρα τη Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), έχει ως στόχο την ίση πρόσβαση των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο σε προηγμένες θεραπείες μέσω κλινικών δοκιμών ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους και την οικονομική τους κατάσταση. Η εταιρεία έχοντας επεκταθεί σε 17 χώρες εκτός Αμερικής έχει βοηθήσει περισσότερους από 25.000 ασθενείς τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ η λειτουργία της στην Ελλάδα ξεκίνησε πριν από σχεδόν 4 μήνες.

Η ομάδα μας αποτελείται από συμβούλους ασθενών, εμπειρογνώμονες ιατρούς ογκολόγους και εξειδικευμένες νοσοκόμες, με σκοπό την αντιστοίχιση επιλέξιμων ασθενών στην κατάλληλη θεραπεία βάσει της εξατομικευμένης περίπτωσής τους.

Στόχος μας είναι η συνεργασία με συλλόγους, όπως ο δικός σας, ώστε να γνωστοποιηθεί η παρουσία μας και οι υπηρεσίες μας στα μέλη σας και/ή αντίστοιχους γιατρούς και να επιτευχθεί η ένταξη ασθενών που πληρούν τα κριτήρια εισαγωγής, εφόσον το επιθυμούν, σε κλινικές δοκιμές προηγμένων θεραπειών με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και του προσδόκιμου ζωής τους. Η διαλογή και η ένταξη των υποψήφιων ασθενών πραγματοποιείται δωρεάν από εμάς με χρήση τεχνολογίας που επιταχύνει τη διαδικασία».

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από :
Dr Ioannis Kourtesis, PhD
Patient Advocate/Σύμβουλος Ασθενών
t: +30 21 1198 3302, m: +30 694 790 4120
e: [email protected]
Massive Bio, Inc. 90 West Street, #12M
NY, USA
www.massivebio.com