Τα… έψαλαν οι υγειονομικοί σε αναστολή στη συνέντευξη για την υποψηφιότητα Κλειτσιώτη [φωτογραφίες]

Με γιουχαΐσματα και βαριές εκφράσεις υποδέχτηκαν οι υγειονομικοί τόσο τα στελέχη της ΝΔ όσο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας-Πώς σχολίασε το γεγονός ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης

Με γιουχαΐσματα και βαριές εκφράσεις υποδεχόντουσαν τόσο τα στελέχη της ΝΔ όσο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας και Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, οι σε αναστολή υγειονομικοί του Νοσοκομείου Καβάλας οι οποίοι περίμεναν στην είσοδο του Vranas Resort, όπου θα γινόταν η εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Κλειτσιώτη για τον Δημαρχιακό θώκο της Καβάλας [διαβάστε εδώ τη συνέντευξη].

Το γεγονός σχολίασε μάλιστα πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη του ο κ. Κλειτσιώτης, λέγοντας: «Θέλω να πω κάτι για την παρουσία των νοσηλευτών και νοσηλευτριών που είναι σε αναστολή στο νοσοκομείο. Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω την ενέργεια αυτών των ανθρώπων. Το ξέρουν πολύ καλά και τους το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν είναι απόφαση του Διοικητή της Καβάλας να απολύσει αυτά τα άτομα ή να τα βάλει σε αναστολή εργασίας, είναι απόφαση της Κυβέρνησης. Εγώ είμαι εκτελεστικό όργανο και χαριτολογώντας τους είπα αύριο που θα είμαι Δήμαρχος Καβάλας και θα παίρνω εγώ αποφάσεις, τότε να έρχεστε και να διαμαρτύρεστε για κακές αποφάσεις».