Ο Αναγνώστης Καραμπατζάκης αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών της ΑΜ-Θ

Οι εκλογές στην Ομοσπονδία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19/6 απ’ όπου εκτός του νέου ΔΣ, αναδείχτηκαν και οι αντιπρόσωποι της περιφέρειας στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας

Την Κυριακή 19 Ιούνη 2022 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ, που συγκροτήθηκε την ίδια μέρα, έχει ως εξής:
Βλισίδου Εύα – Πρόεδρος
Καραμπατζάκης Αναγνώστης – Αντιπρόεδρος
Κουκοράβας Νίκος – Γεν. Γραμματέας
Γανίδης Θανάσης – Αν. Γραμματέας
Μακρυγιάννη Ευαγγελία – Ταμίας
Μανουσόπουλος Σάββας – Μέλος
Πυργελής Γιώργος – Μέλος

Στη Γενική Συνέλευση έγινε πλούσια και δημιουργική συζήτηση, ανταλλαγή εμπειριών, σκέψεων και προτάσεων μεταξύ των Αντιπροσώπων-γονέων για όλα τα ακανθώδη προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης (υποχρηματοδότηση, επιπτώσεις της πανδημίας, καθαριότητα σχολείων, τράπεζα θεμάτων, ελάχιστη βάση εισαγωγής κ.ά). Έντονος προβληματισμός αναπτύχθηκε για την παραπέρα ενεργοποίηση των γονιών μέσω των Συλλόγων Γονέων, ώστε με καλύτερους όρους, πιο ενιαία και διεκδικητικά να αντιμετωπίζονται τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν σε κάθε σχολείο αλλά και τα νέα μέτρα και αλλαγές που φαίνονται στον ορίζοντα της νέας σχολικής χρονιάς (συγχωνεύσεις τμημάτων, ολοήμερο πρόγραμμα κ.ά).