Αποκλειστικό: Εντυπωσιακές σκηνές από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρόμπερτ ντε Νίρο [βίντεο]

Σκηνή νυχτερινής δράσης η οποία απεικονίζεται στο βίντεο το οποίο εξασφάλισε το KAVALA POST από την ταινία "Tin Soldier" με τους χολιγουντιανούς αστέρες-Η σκηνή γυρίστηκε στο φράγμα του Θησαυρού στη Δράμα

Με τη συμμετοχή πολλών αστέρων ξεκίνησαν στη Δράμα τα γυρίσματα της νέας ταινίας “Tin Soldier“, όπου βρίσκονται ο διάσημος ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως και οι Σκοτ Ίστγουντ και Τζέιμι Φοξ.

Μεταξύ άλλων, γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ- θα γίνουν στο Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας, στο Σπήλαιο των Πηγών του Αγγίτη (Μααρά) στον δήμο Προσοτσάνης, στο φράγμα του Θησαυρού και στη γέφυρα του ποταμού Νέστου στο Δήμο Παρανεστίου. Η ταινία δράσης θα έχει σκηνές με ελεγχόμενες εκρήξεις και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες από την Αντιπεριφέρεια για να είναι όλα έτοιμα.

Το KAVALA POST εξασφάλισε μια εντυπωσιακή νυχτερινή σκηνή δράσης από τα γυρίσματα τα οποία έγιναν στο φράγμα του Θησαυρού στη Δράμα, στο οποίο απεικονίζονται εκρήξεις και το πολυπληθές crue της παραγωγής.

Δείτε στο βίντεο τη σκηνή δράσης από την ταινία