Καβάλα: Ανείπωτη θηριωδία στη Λεκάνη. Σκότωσαν 12 σκυλιά με φόλες [φωτογραφίες]

Τα άτυχα ζώα ήταν φύλακες σε κτηνοτροφική μονάδα-«Ανάμεσά σας εκεί στο χωριό ζει και αναπνέει ένα τέρας και πρέπει να ξεσκεπάσετε» αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» σε ανακοίνωσή του

Μια εικόνα που μόνο θλίψη και συνάμα οργή για τους δράστες αντίκρισαν κάτοικοι της Λεκάνης Καβάλας, όταν βρήκαν στα χωράφια 12 τσομπανόσκυλα νεκρά από φόλα.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» το οποίο, μαζί με το επισυναπτόμενο φωτογραφικό υλικό, επικαλείται μαρτυρίες για τον φρικτό και επίπονο τρόπο με τον οποίο πέθαναν τα άτυχα τετράποδα. 

«Στο χωριό Λεκάνη κυκλοφορεί ένα δολοφόνος, ένας δολοφόνος που σκότωσε με τον χειρότερο και ποιο βασανιστικό τρόπο 12 σκυλιά! Ανάμεσά σας εκεί στο χωριό κυκλοφορεί ένα κτήνος που δε σέβεται τη ζωή! Ανάμεσά σας εκεί στο χωριό ζει και αναπνέει ένα τέρας και πρέπει να ξεσκεπάσετε! Μοίρασε τον θάνατο σε 12 αθώα πλάσματα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς! Λέτε να τον σταματήσει αυτό όταν στη συνέχεια τον “ενοχλήσει” κάποιος συγχωριανός του; Κυκλοφορεί ανάμεσά σας και είναι επικίνδυνος για όλους σας! Ελπίζουμε να το καταλάβετε και να το συνειδητοποιήσετε πριν είναι αργά, πριν φτάσει στην πόρτα σας!!!», αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο σε ανακοίνωσή του.

Τα σκυλιά ήταν φύλακες σε κτηνοτροφική μονάδα στον πρώην Δήμου Ορεινού στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Λεκάνης και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται ο «Αίσωπος», ήταν άριστα εκπαιδευμένα.