Ταξίδι στις μουσικές της παράδοσης και του έντεχνου από την μπάντα του Δ’ Σώματος Στρατού

Θερμό χειροκρότημα από τους εκατοντάδες Καβαλιώτης που παρακολούθησαν τη συναυλία του Λόχου Στρατιωτικής Μουσικής του Δ’ ΣΣ στην πλατεία Κανάρη

Το ζεστό χειροκρότημα εκατοντάδων Καβαλιωτών κέρδισαν τα μέλη του Λόχου Στρατιωτικής Μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022, στην πλατεία Κανάρη.

Η 14μελής ομάδα των μουσικών του Δ’ ΣΣ πραγματοποίησε ένα υπέροχο ταξίδι στον χώρο της παράδοσης, του έντεχνου τραγουδιού και του ξένου ρεπερτορίου, υπό τη μουσική επιμέλεια του Ταγματάρχη (ΜΣ) Γιώργου Κατσάρχου.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνεχάρη τόσο τους διοργανωτές για τις μοναδικές στιγμές που πρόσφεραν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, όσο και στον Διοικητή της ΧΧ ΤΘΜ, Υποστράτηγο, Αθανάσιο Γαρίνη, για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συναυλίας.

Επόμενη Εκδήλωση

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
-18:00 Ισόγειο Μεγάλης Λέσχης
Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο: «Οδηγός μας η Αγάπη»
Η έκθεση θα φιλοξενήσει, για μία ημέρα, τις ζωγραφιές των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», οι οποίες έχουν ως θέμα μηνύματα και συνθήματα κατά της Βίας από όπου κι αν προέρχεται.