Γιορτή Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους Καβάλας: Τα καλαμπόκια μαζεύτηκαν πριν την πτώση του Antonov [φωτογραφίες]

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές μάζεψαν τα καλαμπόκια και τα αποθήκευσαν σε επαγγελματικά ψυγεία-Οι διαβεβαιώσεις από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αντιφιλίππων

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων διοργανώνει το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 τη 18η Γιορτή Καλαμποκιού και παράλληλα ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στους Αντιφιλίππους Καβάλας.

Μετά, όμως, από την πτώση του Antonov-12 στους πρόποδες του Παγγαίου Όρους, ο Σύλλογος έκρινε σκόπιμο να ξεκαθαρίσει ότι η συγκομιδή των καλαμποκιών έγινε από μικρούς και μεγάλους εθελοντές το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2022 και κατόπιν αποθηκεύτηκαν σε επαγγελματικά ψυγεία για να διανεμηθούν δωρεάν σε όσους παραβρεθούν στη γιορτή. Συνεπώς, η συγκομιδή ολοκληρώθηκε μια μέρα πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους (όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες) και άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν τις προσπάθειες για να γίνει φέτος η γιορτή μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ και απευθύνει εκ νέου ανοιχτή πρόσκληση προς όλους να δώσουν το «παρών».