Το Επιμελητήριο Καβάλας δεν ξεχνά τον Τάσο Μεταξά

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Εκθεσιακού Κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης» πήρε το όνομα του ανθρώπου «έφυγε» ξαφνικά πριν από 2 χρόνια σε ηλικία 61 ετών

Έναν άνθρωπο που πρόσφερε πάρα πολλά στην τοπική κοινωνία, τίμησε στη διάρκεια των εγκαινίων του KavalaExpo 2022 το Επιμελητήριο Καβάλας. Ο Τάσος Μεταξάς ήταν ένας δραστήριος επαγγελματίας που στεκόταν κοντά σε όλους όσους χρειαζόταν τη δική του στήριξη αλλά και του συνδέσμου των Ηλεκτρολόγων της Καβάλας, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά στις 19 Αυγούστου 2022 σε ηλικία 61 ετών.

Ήταν πολύ κοντά επίσης και στο Επιμελητήριο Καβάλας προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για τη συντήρηση και τη λειτουργία του Εκθεσιακού Κέντρου και όχι μόνο. Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν και η διοίκηση του αποφάσισε να τον τιμήσει, στην πρώτη έκθεση μετά τη δίχρονη διακοπή λόγω κορονοϊού, με το να δώσει το όνομα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Απόστολος Μαρδύρης»! Τα αποκαλυπτήρια της σχετικής επιγραφής έγιναν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα.