«Μαρία Φραντζεσκάκη» θα ονομάζεται πλέον η κεντρική αίθουσα των Β’ ΚΑΠΗ Καβάλας

«Εκεί γεννηθήκαμε, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί πήγαμε Δημοτικό...»: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της αειμνήστου δημοτικής συμβούλου του Δήμου Καβάλας

Η κεντρική αίθουσα των Β’ ΚΑΠΗ Καβάλας στην περιοχή του Βύρωνα θα ονομάζεται πλέον «Μαρία Φραντζεσκάκη», μετά και τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καβάλας κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2022 [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ], η οποία θα επικυρωθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Δήμου Καβάλας».

Μετά την εν λόγω εξέλιξη, ο αδερφός της αειμνήστου δημοτικής συμβούλου του Δήμου Καβάλας, Μανώλης Φραντζεσκάκης, με μια συγκινητική ανάρτηση όπου θυμάται τη γειτονιά όπου «γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, πήγαμε Δημοτικό…», ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας για την εν λόγω απόφαση, «αναγνωρίζοντας την προσφορά της στην κοινωνία της Καβάλας».

Διαβάστε τι έγραψε ο Μανώλης Φραντζεσκάκης

Β ΚΑΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ!!! ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ, ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ Β ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ!!! ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ. ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΥΡΤΖΗ!! ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ (16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΕΚΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ!! (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ).