Καβάλα: Με καλό καιρό και παρουσία πλήθους κόσμου η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου [φωτογραφίες]

Μαθητιώσα νεολαία, Σύλλογοι και Στρατός τίμησαν τη μνήμη των ηρώων του 1940 που έπεσαν για την ελευθερία και την πατρίδα-Προηγήθηκε η επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο

Υπό άριστες καιρικές συνθήκες και παρουσία πολύ κόσμου, μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Καβάλας, εκπρόσωποι 30 και πλέον Συλλόγων και Οργανώσεων και τμήματα του Στρατού παρέλασαν το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου 2022 στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας, τιμώντας τη μνήμη των ηρώων του Έπους του 1940 που έπεσαν για την ελευθερία και την πατρίδα, υπό τους ήχους των εμβατηρίων τα οποία παιάνιζε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας.

Προηγήθηκε η επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και η επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Φέτος παρέλασαν πρώτα τα σχολεία και κατόπιν οι Σύλλογοι, με τους γονείς γεμάτοι περηφάνεια να χειροκροτούν τα τέκνα τους, ενώ το θερμότερο χειροκρότημα απέσπασε ο Στρατός με τον οποίο ολοκληρώθηκε η παρέλαση.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση