Καλά τα νέα για τον Θόδωρο Κοκκινίδη: Πιθανόν ακόμη και σήμερα να βγει από τη ΜΕΘ!

Ο δημιουργός του Μουσείου Κέρινων Ομοιομάτων είχε τραυματιστεί βαριά μετά από τροχαίο στον κόμβο της Εξοχής - Παραμένει άφαντος ο έτερος οδηγός του οχήματος με τις γερμανικές πινακίδες

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Θόδωρου Κοκκινίδη, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022 ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Εξοχής με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ πατώντας εδώ].

Το όχημα του 45χρονου δημιουργού του Μουσείο Κέρινων Ομοιομάτων στα Κηπιά Καβάλας συγκρούστηκε σφοδρά με έτερο ΙΧ αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες, ο οδηγός του οποίου, μετά από λίγο… διέφυγε και αναζητείται από τις Αρχές!

Για τον απεγκλωβισμό του Θόδωρου Κοκκινίδη από το όχημά του απαιτήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου, αργά τη νύχτα, υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του έχρηζε εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΚ, όπου και νοσηλεύεται ακόμα.

Ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν, η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Θόδωρου Κοκκινίδη «δείχνει» ότι ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ και να συνεχίσει τη νοσηλεία του σε «κανονική» κλίνη του Νοσοκομείου, έως ότου ξεπεράσει πλήρως κάθε κίνδυνο και πάρει το εξιτήριό του, με τους θεράποντες ιατρούς να εμφανίζονται, πλέον, ιδιαίτερα αισιόδοξοι.