Συμπαράταξη Πολιτών: Καλό σου ταξίδι, συνάδελφε και φίλε Τάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τον θάνατο του Παναγιώτη Βελισσάρη ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στο κέντρο της Καβάλας

Τη βαθύτατη θλίψη τους εκφράζουν τα μέλη της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας «Συμπαράταξη Πολιτών» για τον θάνατο του συναδέρφου τους, Παναγιώτη Βελισσάρη ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Καβάλας [διαβάστε εδώεδώ και εδώ].

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Παναγιώτη Βελισσάρη πριν από λίγες ώρες, μας προκάλεσε βαθύτατη θλίψη. Στα 67 του χρόνια έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στο κέντρο της Καβάλας όταν παρασύρθηκε ως πεζός από αυτοκίνητο.

Ο Παναγιώτης υπήρξε πολιτικός μηχανικός με πλούσια επιστημονική κατάρτιση ενώ ήταν για αρκετά χρόνια έως σήμερα και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες της δημοτικής μας παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Βελισσάρη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αγωνιστικότητα, το ήθος και τη συνέπειά του.

Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και φίλε Τάκη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Άρης Βέρρος,
Νίκος Μουρτασάγας,
Σωτήρης Σωτηριάδης