Καβάλα: Κλείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Βενιζέλου

Από τις αρχές Δεκεμβρίου οι εργασίες θα μεταφερθούν στο κατάστημα της Ερυθρού Σταυρού – Οι πελάτες της τράπεζας ενημερώθηκαν για την εξέλιξη με SMS

Eνεργοποιείται εκ νέου, όπως φαίνεται, ο σχεδιασμός για τη συρρίκνωση του δικτύου υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, που είχε «παγώσει» πριν το καλοκαίρι του 2022. Ο σχεδιασμός αυτός επηρεάζει και την Καβάλα, μιας και το κατάστημα της οδού Βενιζέλου (κάτω από το ξενοδοχείο «Γαλαξίας») θα αναστείλει τη λειτουργία στο τέλος του Νοεμβρίου και από 1η Δεκεμβρίου οι εργασίες του θα μεταφερθούν στο κατάστημα της Ερυθρού Σταυρού.

Αυτό έγινε γνωστό και επίσημα στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στην Καβάλα με SMS που στάλθηκε στις 9.30 και αναφέρει: «Από 1/12 μεταφέρονται οι εργασίες του καταστήματος επί της οδού Ελ. Βενιζέλου  27 στο κατάστημα επί της Ερυθρού Σταυρού 66, Καβάλα. Για τις τραπεζικές συναλλαγές μπορείτε να εξυπηρετείστε και μέσω Winbank. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

Με αυτή την εξέλιξη, πλέον η Τράπεζα θα διαθέτει δύο υποκαταστήματα στην Καβάλα. Το ένα στην οδό Ερυθρού Σταυρού και το άλλο στην οδό Ομονοίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον σχεδιασμό της διοίκησης της Τράπεζας για κλείσιμο του εν λόγω υποκαταστήματος είχε καταγγείλει ήδη από τις αρχές Μαΐου ο Σύλλογος των Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ).