Καβάλα: Δώρισε το σπίτι της για να γίνει ΚΑΠΗ στη συνοικία της Παναγίας

Η Καίτη Χουπουρίδου με μια κίνηση κοινωνικού «πρωταθλητισμού», θέλησε να στεγάσει τους ηλικιωμένους κατοίκους της συνοικίας

Η αθλήτρια των Φιλίππων Καβάλας τα έτη 1959-1962, Καίτη Χουπουρίδου, η οποία διαπρέπει στη ζωγραφική στις ΗΠΑ, είναι για ακόμη μια φορά στο πλευρό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Κάστρο», αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας της Καβάλας.

Η κ. Χουπουρίδου αποφάσισε να δωρίσει το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην εν λόγω συνοικία, στον Πολιτιστικό Σύλλογο, ώστε σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας να στεγάσει ένα ΚΑΠΗ.

Η συνοικία Παναγίας ίσως είναι η μόνη σε ολόκληρη την πόλη που δεν έχει μια στέγη ΚΑΠΗ, παρ’ όλο που η πλειονότητα των κατοίκων της ανήκουν στην τρίτη ηλικία. Η κ. Χουπουρίδου, ευαισθητοποιημένη όπως πάντα, με μια κίνηση κοινωνικού «πρωταθλητισμού», θέλησε να στεγάσει τους ηλικιωμένους κατοίκους της συνοικίας.

«Τα λόγια είναι πολύ λίγα για αυτήν την προσφορά στον άνθρωπο, αυτήν την προφορά στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παναγίας. Ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε να το αξιοποιήσουμε, της ευχόμαστε να την έχει ο Θεός καλά και να έρχετε να το καμαρώνει στα επόμενα χρόνια», αναφέρει ο Σύλλογος.