Καβάλα: Δύο τροχαία σχεδόν την ίδια ώρα. Το ένα καταγράφηκε τυχαία από κάμερα διερχόμενου οδηγού! [βίντεο]

Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και τραυματισμός μιας πεζής γυναίκας ο απολογισμός της βραδιάς

Δύο τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2022 με διαφορά λίγων ωρών σε διαφορετικά σημεία της πόλης της Καβάλας.

Το πρώτο σημειώθηκε απέναντι από το Ταχυδρομείο, όταν μια γυναίκα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από χώρο στάθμευσης. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και στον ώμο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καβάλας, με τη ζωή της να μη διατρέχει κίνδυνο.

Φωτογραφία: Γιάννης Κομνηνός-Center TV

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην Εβδόμης Μεραρχίας, στο ρεύμα προς τον Άγιο Σίλα, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο το οποίο είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, λίγο πριν το ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ. Μάλιστα, οδηγός ο οποίος κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κατέγραψε τυχαία το ατύχημα με το κινητό του τηλέφωνο [βλ. παρακάτω βίντεο]!

Από το ατύχημα σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα, ενώ στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας Καβάλας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, καθώς έκλεισε για λίγη ώρα το ρεύμα εξόδου από την πόλη.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που συνέβη το τροχαίο στην Εβδόμης