Καβάλα: Τροχαίο στη Νέα Καρβάλη. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα!

Το ζώο στεκόταν στη μέση του δρόμου με τον οδηγό του αυτοκινήτου να μην προλαβαίνει να στρίψει και να πέφτει πάνω της

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022 στην εθνική οδό Καβάλας-Ξάνθης στο ύψος του κόμβου του εργοστασίου Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη, όταν σύμφωνα με το Center TV ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με… αγελάδα.

Ο οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λεύκης-Καρβάλης, Σάββας Τσολίδης ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το ζώο τραυματίστηκε σοβαρά.

«Ακολουθούσα σταθερά την πορεία μου και δεν έτρεχα. Είδα ξαφνικά μπροστά μου μία αγελάδα να στέκεται όρθια στη μέση του δρόμου. Έστριψα το τιμόνι προς τα δεξιά για να την αποφύγω, αλλά δεν τα κατάφερα», δήλωσε ο ίδιος στην τηλεόραση του Center.

Το ευτύχημα είναι ότι από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, το… δυστύχημα είναι όμως ότι το εν λόγω φαινόμενο στη συγκεκριμένη περιοχή δε συμβαίνει πρώτη φορά, ενώ στο παρελθόν έχουν προκληθεί και θανατηφόρα τροχαία από συγκρούσεις αυτοκινήτων με «αδέσποτες» αγελάδες.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο οδοφωτισμός στο σημείο που έγινε το ατύχημα είναι ελλιπής, ενώ πριν λίγες μέρες διερχόμενοι οδηγοί «συναντήθηκαν» και πάλι με αγελάδες οι οποίες περιφέρονταν στο οδόστρωμα.