Ένα χωριό γεμάτο… Χριστούγεννα στην καρδιά της Ελευθερούπολης [φωτογραφίες]

Ο χώρος του παλιού Οικοτροφείου «μεταμορφώθηκε» εντός και εκτός από τους υπαλλήλους του Δήμου και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Έολόκληρο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργεί καθημερινά από τις 22 ως τις 30 Δεκεμβρίου 2022 στο παλιό Οικοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερούπολης, στην καρδιά της έδρας του Δήμου Παγγαίου.

Στον προαύλιο χώρο του Οικοτροφείου στήθηκε ήδη ένα μικρό λούνα παρκ, στολίδια και κατασκευές, πολλές εκ των οποίων φτιαγμένες από τους ίδιους τους υπαλλήλους του Δήμου, ενώ θα λειτουργήσει και Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Εντός του χώρου, ο οποίος καθαρίστηκε και αναμένεται η τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων, θα υπάρχουν εργαστήρια ζωγραφικής, θα φιλοξενούνται καθημερινά κουκλοθέατρα και δράσεις για παιδιά, ενώ… μόνιμος θαμώνας θα είναι ο Άη Βασίλης, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για να τους δώσει χαρά και να δεχτεί τα γράμματά τους.

Σε λίγες μέρες δε, λίγο παρακάτω, ένας ακόμη χώρος αναμένεται να ξαναπάρει ζωή, έτοιμος να ξυπνήσει μνήμες και να μοιράσει χαρά στα… μεγαλύτερα παιδιά.