Καβάλα: «Χριστούγεννα στην Ονειροπλατεία» των Κρηνίδων [φωτογραφίες]

Μια συνέργεια πολλών ανθρώπων, συλλόγων και σχολείων για να διασκεδάσουν οι νεότεροι και να θυμηθούν τα Χριστούγεννα άλλων εποχών οι... παλιότεροι

Άκρως εντυπωσιακό ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκαναν οι φορείς των Κρηνίδων Καβάλας για βάλουν τους πολίτες της περιοχής στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Για τις εκδηλώσεις με τον τίτλο «Χριστούγεννα στην Ονειροπλατεία», συνεργάστηκαν ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Κρηνίδων, οι Σύλλογοι Γονέων του Γυμνασίου και του Λυκείου Κρηνίδων, η Πολιτιστική Στέγη Κρηνίδων, ο Ποντιακός Σύλλογος Κρηνίδων «Το Βυζάντιο», ο Σύλλογος Παραδοσιακής Μουσικής «ΑΜΦΙΩΝ», τα ΚΔΑΠ Έξυπνα μολύβια και Εργοπαιδεία, ο Οργανισμός ENTAXIS και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κρηνίδων.

Στο πλευρό τους στάθηκαν εκπρόσωποι φορέων και πολλοί εθελοντές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά και να θυμηθούν τα Χριστούγεννα άλλων εποχών οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι των Κρηνίδων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με τα δώρα που μοίρασε ο Άη Βασίλης και την προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων.

*Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ευαγγελίδης