Η υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης έρχεται και πάλι στην… επιφάνεια με ένα πάρτι από τα παλιά [βίντεο]

Πέρασαν 4 χρόνια από εκείνο το ξέφρενο βράδυ-αφιέρωμα στο ιστορικό club «Παπαγάλος» και ο underground χώρος της έδρας του Δήμου Παγγαίου αναγεννάται μέσα από μια βραδιά "Old but Gold"

Πέρασαν ακριβώς 4 χρόνια από εκείνο το βράδυ του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου 2018 στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου, όπου ανασύρθηκαν μνήμες και μουσικές της δεκαετίας ’80 και του ιστορικού club «Παπαγάλος» [πάρτε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ].

Και μετά ήρθε ο κορονοϊός και όλα μπήκαν στον «πάγο», όμως κάποιοι δεν ξέχασαν και η διάβαση κρατήθηκε «ζεστή». Οι υπάλληλοι του Δήμου Παγγαίου έφτιαξαν ξανά τον χώρο και ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρησή του ετοιμάζουν την «αναγέννησή» του και συνάμα την αναβίωση εκείνης της βραδιάς, στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου», με ένα πάρτι από τα παλιά, ένα πάρτι Old but Gold“…

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 από τις 22:00 και μετά οι Dj’s παίρνουν θέση στα decks, ομοίως στο… πόστο τους θα είναι τα ψητά εδέσματα και τα ποτά, ενώ και ο καιρός δε φαίνεται να ετοιμάζει κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελευθερούπολης «Αρωγή». Όσοι πιστοί, προσέλθετε…