Οι μαθητές του ΓΕΛ Ελευθερούπολης έκαναν πράξη την ευχή της μικρής Άρτεμις

Μέσω της παραγγελίας 225 αστεριών ευχής, συγκεντρώθηκε το ποσό των 450 ευρώ που κατατέθηκε στο λογαριασμό του «Κάνε μια ευχή» Ελλάδας για την αγορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης αποφάσισαν, με αφορμή τις γιορτές που  έρχονται και το πνεύμα αγάπης που ενσαρκώνουν, να συμβάλλουν στο να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

Για τον σκοπό αυτό συνεργάστηκαν με το «Κάνε μία Ευχή» Ελλάδας, παράγγειλαν 225 αστέρια ευχής και υιοθέτησαν την ευχή της μικρής Άρτεμις, που επιθυμεί να αποκτήσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Έτσι συγκέντρωσαν το ποσό των 450 ευρώ και το κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό του «Κάνε μια ευχή» Ελλάδας.

«Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια ελπίζουμε, και με τη συνδρομή του  σχολείου μας, να εκπληρωθεί σύντομα το όνειρο της Άρτεμις. Ελπίζουμε η  προσφορά, ο εθελοντισμός, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη να γίνουν  σταθερές και στέρεες αξίες στη ζωή των μαθητών και των μαθητριών μας. Ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη», αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν!