“Old but Gold”: Μια (Ελευθερού)πολη, ένα πάρτι… [βίντεο, φωτογραφίες]

Μετά από τέσσερα χρόνια η υπόγεια διάβαση στην έδρα του Δήμου Παγγαίου πήρε και πάλι ζωή και μάλιστα για καλό σκοπό-Πάρτι μέχρι τα ξημερώματα σε έναν χώρο που επαναχρησιμοποιήθηκε και γέμισε από κόσμο

Επαναχρησιμοποίηση ενός χώρου που βρισκόταν σε… λήθαργο «κάτω από τα πόδια μας», πλήθος κόσμου και ένα πάρτι μέχρι τα ξημερώματα, αλλά κυρίως, μια βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό

Αυτή είναι η περίληψη της βραδιάς “Old but Gold” η οποία έλαβε χώρα στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου», από την οποία τα έσοδα διατέθηκαν στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελευθερούπολης «Αρωγή».

Το «επιμύθιο»; Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι που γίνεται θεσμός και ένας χώρος που φτιάχτηκε από τους εργαζόμενους του Δήμου και εθελοντές και έγινε αμέσως… hot spot «δείχνει» τον δρόμο για περαιτέρω αξιοποίησή του, όχι μόνον τα Χριστούγεννα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου

Χαμογελαστές παρέες, μουσική και χορός, μα πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικός σκοπός! Η χθεσινή βραδιά στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης ήταν εξαιρετική. Πλήθος κόσμου επέλεξε την εν λόγω εκδήλωση για τη νυχτερινή του έξοδο. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους εθελοντές του Δήμου που για ακόμη μια φορά συνεργάστηκαν άψογα δημιουργώντας ένα θαυμαστό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα ήταν υπέρ Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ελευθερούπολης «Αρωγή», ώστε κάποια αγαθά να μη λείψουν από το τραπέζι των Χριστουγέννων. Κανένας πολίτης δεν είναι μόνος!

Ο Δήμος Παγγαίου και ο Δήμαρχος, Αναστασιάδης Φίλιππος ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους που αγκάλιασαν την εν λόγω φιλανθρωπική εκδήλωση! Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους τους συμπολίτες μας!

Δείτε βίντεο από τη γιορτινή υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης