Αλεξανδρούπολη: Μεγάλη φωτιά έκαψε ολοσχερώς 8 αυτοκίνητα ταξιδιωτών στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

Παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο, η φωτιά έλαβε πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία στο πάρκινγκ του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης αργά το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, καταστρέφοντας ολοσχερώς αυτοκίνητα ταξιδιωτών οι οποίοι άφησαν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ του αεροδρομίου για να ταξιδέψουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο, η φωτιά έλαβε πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να καούν και να καταστραφούν ολοσχερώς 8 αυτοκίνητα και άλλα 4 να υποστούν σημαντικές ζημιές.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οχήματα στο χώρο στάθμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα (9) πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε 12 οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

*Πηγή: megatv.com