ΟΕΒΕ Καβάλας: Τα δώρα αγάπης στο «Τραπέζι της αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ

Ολοκληρώνεται και η φετινή δράση «Χριστούγεννα για όλους» με την προσφορά των δώρων στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου

Με την παράδοση των δώρων-αγάπης στο «Τραπέζι της Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου θα ολοκληρωθεί και φέτος η δράση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας «Χριστούγεννα για όλους». Τα δώρα με το ωραίο περιτύλιγμα, είναι γεμάτα με προσφορές των επαγγελματιών της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας, ενώ στην όλη «επιχείρηση» της διανομής τους ενεπλάκησαν η Εκκλησία, οι οδηγοί ταξί καθώς και οι Πρόσκοποι και Οδηγοί.

Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Την Τετάρτη 28/12/2022 και ώρα 5.00 μμ η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας θα πραγματοποιήσει την παράδοση των δώρων-αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου και συγκεκριμένα στο «Τραπέζι της Αγάπης» κάτω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την δράση «Χριστούγεννα για όλους» που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ευημερία».