Θόδωρος Κοκκινίδης: Δύο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο στα Κηπιά, αναρρώνει και επιστρέφει στο σπίτι του [φωτογραφίες]

Η ανάρτηση του ιδρυτή του Μουσείου Κέρινων Ομοιομάτων μέσα από το Κέντρο Αποκατάστασης - Ποιους ευχαριστεί

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022 ο Θόδωρος Κοκκινίδης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Εξοχής με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του [διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ].

Το όχημα του 45χρονου δημιουργού του Μουσείο Κέρινων Ομοιομάτων στα Κηπιά Καβάλας συγκρούστηκε σφοδρά με έτερο ΙΧ αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες, ο οδηγός του οποίου, μετά από λίγο… διέφυγε και αναζητείτο από τις Αρχές!

Για τον απεγκλωβισμό του Θόδωρου Κοκκινίδη από το όχημά του απαιτήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου, αργά τη νύχτα, υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του έχρηζε εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΚ.

Ευτυχώς, ο Θόδωρος Κοκκινίδης διέφυγε τον κίνδυνο, εξήλθε από τη ΜΕΘ και ακολούθως φιλοξενήθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης, από όπου, το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022, έκανε την εξής ανάρτηση:

«27 Οκτωβρίου, επιστρέφοντας από Ελευθερούπολη στα Κηπια, κινούμενος με το αυτοκίνητο μου κανονικά, άλλο ΙΧ με ξένες πινακίδες, παραβιάζοντας stop έπεσε πάνω μου με σφοδρότητα. Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ήταν να βρεθώ στο νοσοκομείο Καβαλάς με πολλαπλά κατάγματα. Μεσολάβησε χειρουργείο, νοσηλεία στην εντατική και στο Νοσοκομείο, αλλά και διάστημα δύο μηνών στο κέντρο αποκατάστασης εκ τών οποίων οι έξι εβδομάδες σε ακινησία.
Δε βρίσκω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την συγκίνηση πού νοιώθω απέναντι σε αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης, συμπάθειας, ευχών, νοιαξιματος που μου δείξατε από την αρχή.
Ευχαριστώ από καρδιάς φίλους, φίλες, γνωστούς και αγνώστους, πολύ κοντινούς αλλά και ανθρώπους που στέλναν τις ευχές τούς από πολύ μακριά.
Στους ανθρώπους πού αποτελούν τις επίσημες αρχές του τόπου, στον δήμο Παγγαίου αλλά και στον νομό καβάλας. Στα ΜΜΕ, στον τύπο και σε δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον.

Στους πυροσβέστες που με απεγκλώβισαν, τους γιατρούς που με χειρουργησαν, την ομάδα του κυρίου Τσαριδη και στον γιατρό κύριο Ευτυχιακο που εξακολουθεί να με παρακολουθεί. Στις νοσηλεύτριες της εντατικής και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Καβάλας όπως και στην διεύθυνση.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου αποκατάστασης Λυδία, πού φροντίζουν με όλα τα ψυχικά τούς αποθέματα για την άριστη παροχή υπηρεσιών ως προς την αποκατάσταση τών ασθενών.Στην διεύθυνση, στον κύριο Κώστα Τσάμη,το νοσηλευτικό προσωπικό και στην διευθυνουσα κυρία Σοφία Τσαχπινη, στους γιατρούς,τον κύριο Γιαπρακη ,την κυρία Χριστοφορίδου και στο λοιπό ιατρικό προσωπικό.Στους φυσικοθεραπευτές όπως και σε όλους τους εργαζομενους σε κάθε ποστο.
Ραντεβού με τον νέο χρόνο έχω δώσει στο σπίτι μου με τούς δικούς μου ανθρώπους όπου θα συνεχίσω τον αγώνα μου να επανέλθω πλήρως.
Εύχομαι σε όλες και όλους καλή χρονιά.Το 2023 μόνο καλά να φέρει, υγεία και ευτυχία».