ΟΔΕΓ Καβάλας: Έκοψε την πίτα του, τίμησε τον πρώην πρόεδρο του Αντώνη Κόντο

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη ΦΝΘ, ενός βουλευτή και δύο αντιπεριφερειαρχών η εκδήλωση στο «Μετά τις 10» - Ο Αντώνης Κόντος ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Ομίλου

Ο Όμιλος Καβάλας για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας(ΟΔΕΓ), στις 11 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα, στο «Μετά τις 10», πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας σε εορταστικό κλίμα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Στεφάνου. Επίσης τίμησαν την εκδήλωση του Ομίλου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Αντωνιάδης, ο βουλευτής Ν. Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Απόστολος Μουμτσάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ Κίμων Παπαδόπουλος και πλήθος μελών και φίλων του Ομίλου.

Η πρόεδρος του ΟΔΕΓ Καβάλας Μελίνα Παπακωνσταντίνου, μετά τις ευχές για το νέο έτος, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ίδρυσης του Ομίλου, στους στόχους και τις δράσεις του.

Η φιλόλογος Ευαγγελία Καρατζά, μέλος του ΔΣ, μίλησες για την προορατικότητα και την προφητική δυναμική των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων όσον αφορά την έλευση του Ιησού Χριστού.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης ΦΝΘ, έγινε η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Προέδρου του Ομίλου στον Αντώνη Κόντο και του επιδόθηκε τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση και επιβράβευση της 20ετούς αξιόλογης προσφορά του στον Όμιλο. Η μουσική και το τραγούδι της ταλαντούχας Χρυσούλας Μίσχου συνεπήραν όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι τις 10.00.