Ένα τηλεφώνημα για μια άστεγη ηλικιωμένη κινητοποίησε τον Δήμο Παγγαίου

Κάτοικος της Νέας Ηρακλείτσας τηλεφώνησε στον Δήμαρχο, Φίλιππο Αναστασιάδη για μια ταλαιπωρημένη άστεγη την οποία αφού φρόντισε πρώτα η ίδια, την περιέθαλψαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου

Ένα τηλεφώνημα γεμάτο ανησυχία δέχτηκε το πρωί του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης εν ώρα εργασίας στην επιχείρησή του από κάτοικο της Νέας Ηρακλείτσας.

Η κάτοικος ανέφερε στον κ. Αναστασιάδη ότι στην είσοδο της εκκλησίας του χωριού βρέθηκε μια άστεγη ηλικιωμένη, ξεπαγιασμένη και ταλαιπωρημένη, την οποία αφού τη φρόντισε, θέλησε να ενημερώσει τον Δήμο για να αναλάβει την περίθαλψή της.

Αμέσως ο κ. Αναστασιάδης τηλεφώνησε τον Τοπικό Αντιδήμαρχο, Χρήστο Πριονίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Γιώργο Καλλινικίδη και μέσα σε δυο ώρες κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, με αποτέλεσμα να δοθεί η δέουσα φροντίδα στην άστεγη γυναίκα.

«Να ξεκαθαρίσω ότι για εμάς τους αιρετούς θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να δώσουμε λύση στο πρόβλημα. Δε θα μπορούσα όμως να μην ευχαριστήσω δημόσια: την κυρία Καλλιόπη Γουδεβένου για το τηλεφώνημα και την ευαισθησία της, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας για την άμεση ανταπόκρισή τους, δηλώνοντας έτσι την λειτουργία ενός σύγχρονου και άρτια δομημένου δήμου. Και καταλήγουμε στο ότι σε κάθε περίπτωση ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!», ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο Facebook.