Καβάλα: Βαπτίστηκε Χριστιανός και λίγες μέρες αργότερα, στην ίδια εκκλησία, παντρεύτηκε την αγαπημένη του! [βίντεο-φωτογραφίες]

Ένα ιδιαίτερο μυστήριο στην εκκλησία του Παληού με τον ιερέα να απαγγέλλει και να ψάλλει το Ευαγγέλιο και στα Αγγλικά! - Ο νεοφώτιστος «Στέφανος» ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Μαρίνα και μαζί ξεκινούν τη νέα τους ζωή στην Καβάλα

Μια είδηση που ξεχώρισε μέσα στις Γιορτές που μας πέρασαν ήταν η βάπτιση ενός ενήλικα, Καναδού υπήκοου με καταγωγή από την Ινδία, ο οποίος ασπάστηκε τον Χριστιανισμό σε ένα ιδιαίτερο μυστήριο που τελέστηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Παληού Καβάλας [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες πατώντας εδώ].

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, ο Ραούλ έγινε… «Στέφανος» και, λίγες μέρες αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρίνα!

Παρουσία εκλεκτών φίλων του ζευγαριού, οι δύο νέοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε ένα μυστήριο που, για μια ακόμη φορά, είχε «ιδιαιτερότητες», με τον ιερέα να διαβάζει μέρος του Ευαγγελίου και να ψάλλει στα αγγλικά, έτσι ώστε να είναι κατανοητά και από τον γαμπρό, ο οποίος ακόμη δεν μιλάει καλά τα ελληνικά.

Δείτε σε βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Το KAVALA POST εύχεται στους νεόνυμφους «Βίον Ανθόσπαρτον»!

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Στέφανου και της Μαρίνας