ΠΕ Καβάλας: Πέφτει… φως στον δρόμο από τα νεκροταφεία της Καβάλας προς τη Νέα Καρβάλη

Συνεχίζονται επίσης οι εργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων στην εθνική οδό Καβάλας-Δράμας

Αντικατάσταση λαμπτήρων και επισκευές φωτιστικών πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 από το συνεργείο ηλεκτρολόγων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στο οδικό τμήμα από τα νεκροταφεία της πόλης της Καβάλας προς τη Νέα Καρβάλη.

Επίσης, συνεχίζονται το χρονικό διάστημα που διανύουμε οι εργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως της εθνικής οδού Καβάλας-Δράμας.

Αυτή την φορά οι εν λόγω εργασίες, οι οποίες πραγματοποιούνται από το συνεργείο του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αφορούσαν στην κοπή και στον καλλωπισμό θαμνοειδών στο οδικό τμήμα από τις Κρηνίδες προς το Πολύστυλο.

Στο πλαίσιο του ίδιου έργου έχει ήδη αποπερατωθεί περιποίηση θάμνων και δέντρων εκατέρωθεν του δρόμου που αρχίζει από το Πολύστυλο και καταλήγει στην τσιμεντοβιομηχανία «Ηρακλής».

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν αντίστοιχες εργασίες στο οδικό τμήμα από τον παιδικό σταθμό του Αμυγδαλεώνα μέχρι την είσοδο του γνωστού πολυκαταστήματος παιχνιδιών έξω από τον εν λόγω οικισμό, προς τη Δράμα.

Οι προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την ασφάλεια των οδηγών, αλλά και τον καλλωπισμό του φυσικού περιβάλλοντος, θα συνεχίσουν να είναι εντατικές και στοχευμένες.