Άπαντες παρόντες στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Καβάλας

Στην εκδήλωση που ευλογήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στέφανο συμμετείχαν βουλευτές και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης

Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΠΕ Καβάλας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Η εκδήλωση ευλογήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανο, ο οποίος μίλησε κατάλληλα με λόγο παρήγορο και ενθαρρυντικό.

Κατά την κοπή της πίτας παρευρέθηκαν οι βουλευτές Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης και Τάνια Ελευθεριαδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Αντωνιάδης και Αρχέλαος Γρανάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Δανιήλ Εμμανουηλίδης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Μάκης Κρεμμύδας  και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδοπουλος.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Yalo και τον Μιχάλη Γιαννούλ  για τη φιλοξενία του και την προσφορά όλων των ροφημάτων και εδεσμάτων, το ΚΔΑΠμεΑ «Πρόσβαση» για τη χορηγία του δώρου του φλουριού, καθώς και όλα τα μέλη και φίλους για τη συμμετοχή τους.