Ρεγγίνα Μακέδου: 1.400 Έλληνες νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή. Ντροπή σου!

Τι απαντάει η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια που δίνει «μάχη» με τη λευχαιμία στον Κώστα Φραγκολιά και στη δήλωσή του ότι «μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά»

Πριν από μερικές μέρες, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού, Αλέκου Συσσοβίτη για την περιπέτεια με την υγεία του, το μοντέλο, Κώστας Φραγκολιάς παρέθεσε τη δική του εμπειρία. «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200.000 ευρώ».

Η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια, Ρεγγίνα Μακέδου η οποία δίνει «μάχη» εδώ και χρόνια με τη λευχαιμία, απαντάει με ανάρτησή της στο Facebook στον Κώστα Φραγκολιά, λέγοντας ότι τέτοιες τοποθετήσεις αποτελούν «ασέβεια στους ασθενείς, στους γιατρούς και στις κλινικές», υπενθυμίζοντάς του παράλληλα ότι «1.400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή».

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ !!!! Ντροπή σου!!!!! 1.400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή!!!!! Ντροπή σου!!!!!! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε!!!!! Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας!!!!!! Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες!!! Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία!!!! Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα!!!!
ΝΤΡΟΠΗ, έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία!!!!!!