Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Καβάλας: Οι ίδιες πρακτικές για να μην επιτευχθεί ο στόχος μας

Κάλεσμα του Συνδικάτου για συμμετοχή στη 48ωρη απεργία-Σε όλη τη διάρκεια της απεργίας θα υπάρχει πλοίο επιφυλακής για τυχόν μεταφορά ασθενών

Κάλεσμα για καθολική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΠΝΟ απευθύνει στους ναυτεργάτες το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Καβάλας «προκειμένου να διασφαλιστούν τα ελάχιστα δικαιώματα που μας έχουν απομείνει», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα του Συνδικάτου

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, από τη στιγμή που εξαγγείλαμε τη συμμετοχή μας στη 48ωρη απεργία, για τις 8 και 9 Φεβρουάριου, παρατηρήσαμε να χρησιμοποιούνται οι ίδιες πρακτικές όπως και στις περισσότερες απεργίες που έχουμε συμμετάσχει, παραπληροφόρηση κοινού, συλλογή υπεύθυνων δηλώσεων εκβιαστικά για τη μη συμμετοχή μας στην απεργία, προκειμένου να μην επιτευχθεί ο στόχος μας.

Το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Νομού Καβάλας που εκπροσωπεί όλους τους Ναυτεργάτες του Νομού Καβάλας, έχει πάρει απόφαση συμμέτοχης στην απεργία της ΠΝΟ που πάρθηκε με ομόφωνη απόφαση της Ομοσπονδίας μας.

Η ομοσπονδία θα παρευρεθεί με κλιμάκιο της στο Πορθμείο Θάσου-Κεραμωτής για την περιφρούρηση και την επιτυχία της απεργίας.

Καλούμε κάθε ναυτεργάτη να συμμετάσχει στην απεργία προκειμένου να διασφαλιστούν τα ελάχιστα δικαιώματα που μας έχουν απομείνει, για την εξασφάλιση της εργασία μας ξεπερνώντας φόβους και δισταγμούς που υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις και είναι απόλυτα κατανοητές. Κανένας Ναυτεργάτης μόνος του και όλοι μαζί στο λιμάνι για την περιφρούρηση της απεργίας.

Σε όλη τη διάρκεια της απεργίας θα υπάρχει πλοίο επιφυλακής για τυχόν μεταφορά ασθενών από το Κέντρο Υγείας Πρίνου προς Καβάλα.