Γεώργιος Ποταμιάνος: Το «ευχαριστώ» της οικογένειάς του σε όσους συνέδραμαν στον εντοπισμό του

Η οικογένεια του άτυχου κυνηγού ευχαριστεί θερμά συλλόγους, φορείς, υπηρεσίες και εθελοντές για την άμεση συνδρομή τους στην επιχείρηση της Λεκάνης

Ηοικογένεια του 86χρονου Γεώργιου Ποταμιάνου, του κυνηγού ο οποίος αγνοούνταν και εντοπίστηκε, τελικά, νεκρός στην περιοχή της Λεκάνης του Δήμου Νέστου στην Καβάλα [διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ] ευχαριστεί θερμά συλλόγους, φορείς, υπηρεσίες και εθελοντές για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους στις προσπάθειες εντοπισμού του άτυχου μέλους της οικογένειάς τους.

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας

«Αναφορικά με την επιχείρηση αναζήτησης του αγνοουμένου κυνηγού στην περιοχή της Λεκάνης την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την άμεση συνδρομή τους, τους ακόλουθους:

  • τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας
  • το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου
  • τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής
  • τους φορείς που ενεπλάκησαν, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο Δήμος Νέστου
  • τις εθελοντικές οργανώσεις οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Καταδρομέων Ν. Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» που συνέβαλε καθοριστικά στο να εντοπιστεί ο άνθρωπός μας. Ευχαριστούμε πολύ»!

Με εκτίμηση,
Οικογένεια Ποταμιάνου