Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Καβάλας: Συναντήσεις με Πολίτη, Μουριάδη και προϊστάμενους εκπαίδευσης

Τα νεοεκλεγμένα μέλη της Ένωσης μετέφεραν τις θέσεις των εκπροσώπων των Συλλόγων όπως αυτές εκφράστηκαν στην τελευταία της ανοικτή Γενική Συνέλευση της

Συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καβάλας καθώς και τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχε το νέο προεδρείο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Μαυρομμάτης και τα μέλη του ΔΣ Κώστας Στεφανίδης-Αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Σχίζογλου– Γενικός Γραμματέας, Κατερίνα Γεωργιάδου και Μπέττυ Τσαρικτσή) επισκέφθηκαν την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2023 τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη και την Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2023 τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας  Αλέξη Πολίτη, όπως επίσης και την διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Αθανασία Γαϊτανίδου και τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Δανιήλ Εμμανουηλίδη.

Τα νεοεκλεγμένα μέλη της Ένωσης μετέφεραν τις θέσεις των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Καβάλας, όπως αυτές εκφράστηκαν στην τελευταία της ανοικτή Γενική Συνέλευση της 18ης Ιανουαρίου 2013, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

 

Όλες οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν σημαντικά θέματα και προβληματισμοί σχετικά με τον χώρο της εκπαίδευσης και την ανάγκη διενέργειας άμεσων βελτιωτικών παρεμβάσεων. Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για λήψη πρωτοβουλιών και δράσεων στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση.