Η «Γλυκιά Αγκαλιά» έκοψε τη βασιλόπιτα της

Εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας στο Πολυκέντρο του Αγίου Λουκά

Την Κυριακή, 5/02/2023, στα γραφεία του Συλλόγου, στο Πολυκέντρο του Αγίου Λουκά, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά», διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση άνοιξε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Φώτης Καλφόπουλος, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτισε τα μέλη του αναφέροντας «πως μετά από 2 χρόνια περιοριστικών μέτρων, είναι εφικτό πια να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί και να ενημερωθούμε χωρίς τον φόβο του κορονοϊού».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι από την Πολιτική και Δημοτική Αρχή, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος της πόλης, Θόδωρος Μουριάδης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αρχέλαος Γρανάς, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Αθανασία Γαϊτανίδου, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης Μάλαμα Σιδηροπούλου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή» του Δήμου Καβάλας Ανέστης Δημητριάδης, ο πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής καθώς και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας Μάκης Κρεμμύδας.

Αφού κόπηκε η πίτα και δόθηκε το φλουρί στον τυχερό, βραβεύτηκαν τα παιδιά που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022 αλλά και τα παιδιά που εισάχθηκαν στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Επίσης, ιδιαίτερη ευχαριστία με βράβευση για το κοινωνικό έργο της, απονεμήθηκε στην Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου «Νέστος» Κορίνα Γκουλούση, η οποία δώρισε στον Σύλλογο τα έσοδα που προέκυψαν από την πώληση των έργων από την έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποίησε στις 19-22/1 στην Αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης.

Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Ιωάννη Τούρτα Ιωάννη, Ειδικού Παθολόγου-Μετεκπαιδευθεί στην Διαβητολογία, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα για τις νέες τεχνολογίες στον Διαβήτη.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαριστεί πολύ τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, Ανέστη Δημητριάδη, για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για την υλοποίηση της εκδήλωσης όπως επίσης και τους Βασίλη Βουλγαρίδη, Διευθυντή του ΙΕΚ της ΔΥΠΑ Καβάλας, Ηλία Λαζαρίδη και τον Βασίλη Συμιτλιώτη από το Τμήμα Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ όπως και τους σπουδαστές του τμήματος που μας προμήθευσαν με την πρωτοχρονιάτικη πίτα και με ποικιλία κερασμάτων και γλυκισμάτων. Τέλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και την τίμησαν με την παρουσία τους.