Η Γεωργιανή βάζει τα… αποκριάτικά της και σας περιμένει

Με σύνθημα «Όλοι μαζί μια παρέα» ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου της Γεωργιανής έχει ετοιμάσει από καρναβαλική παρέλαση μέχρι... barbecue party

Η πρώτη φορά ήταν το 2019, όταν η Γεωργιανή του Δήμου Παγγαίου έβαλε τα… αποκριάτικά της, με το εγχείρημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου να έχει μεγάλη ανταπόκριση και έτσι οι καρναβαλικοί ρυθμοί ξανάβαλαν σε… εύθυμη κίνηση το χωριό το 2020.

Μετά ήρθε η Covid-19, η καρναβαλική διάθεση ανακόπηκε, αλλά για λίγο, καθώς φέτος και συγκεκριμένα την Κυριακή 19 Φεβρουάριου 2023 από τις 11:30 και με σύνθημα «Όλοι μαζί μια παρέα» μικροί και μεγάλοι επανέρχονται δριμύτεροι και… μεταμφιεσμένοι με αφετηρία το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Εκεί οι καρναβαλιστές θα οργανωθούν για την καρναβαλική παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από το σχολείο και θα ξεχυθεί στους δρόμους του χωριού, με κατάληξη το γήπεδο 5Χ5.

Εκεί η παρέλαση τελειώνει, αλλά όχι και η γιορτή, η οποία μόλις… αρχίζει με ένα barbecue party το οποίο θα στηθεί για τους συμμετέχοντες. Ο καιρός προβλέπεται καλός, το ίδιο και το κέφι και η καρναβαλική διάθεση και το μόνο που μένει είναι η συμμετοχή σας!