Σύλλογος «ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια»: Ξανά μαζί μετά από δύο χρόνια… [φωτογραφίες]

Συνάντηση της διοίκησης με τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου στον φιλόξενο χώρο στο «Κουτούκι του Σαρρή»

Tο βράδυ της Τρίτης 07-2-2023 στο «Κουτούκι του Σαρρή» πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετά από δύο χρόνια συνάντηση των μελών του ΔΣ με μέλη, φίλες και φίλους του Συλλόγου «ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια».

Η Πρόεδρος του ΔΣ Ιωάννα Χατζηβαρύτη πλαισιωμένη από τα μέλη του ΔΣ, Νίκη Ανέστη, Ελένη Ψυρούκη, Προδρομία Κοθάλη, Κλημεντίνη Χατζηγιάννη και Έφη Λοϊζά, ξεκίνησε ευχόμενη η νέα χρονιά να είναι καλή και δημιουργική. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.

Η τυχερή στα πιττάκια ήταν το μέλος Αντωνία Κανάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ της Φιλοπτώχου Αδελφότητας ,του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ο Αγ. Νέστωρ», του Ομίλου Inner Wheel Καβάλας,  η υπεύθυνη των Γιατρών του Κόσμου Παράρτημα Καβάλας.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Γιάννη Σαρρή γιατί πρόσφερε τη βασιλόπιτα και τα πιττάκια , στην Έφη Τσουνάκα- Ηλιοπούλου που το κοσμηματοπωλείο της πρόσφερε το δώρο για τα πιττάκια.

Για μια ακόμη φορά ήταν άριστη η περιποίηση του Γιάννη Σαρρή και του προσωπικού του προς τους καλεσμένους της ΠΝΟΗΣ και τον ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη προς το Σύλλογο.