Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ο διαγωνισμός Αγγλικής Ορθογραφίας

Ο διαγωνισμός Spelling Bee που διοργανώνεται από την Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας και τον Δήμο Καβάλα επιστρέφει μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊου

Την Κυριακή 19/2/2023 στις 10.30 π.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», η Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας θα συνδιοργανώσει με το Δήμο Καβάλα την τελική φάση του 4ου Διαγωνισμού Αγγλικής Ορθογραφίας (Spelling Bee) για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Ο 1ος και ο 2ος Διαγωνισμός είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία ενώ ο 3ος ακυρώθηκε πριν την τελική φάση τον Μάρτιο 2020 λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του COVID-19.

Η προκριματική φάση πραγματοποιήθηκε ενδοσχολικά την Τετάρτη 8/2/2023.  Η ομαλή διεξαγωγή της διασφαλίστηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας. Προκρίθηκαν 35 μαθητές και μαθήτριες από το 3ο Γυμνάσιο Καβάλας, το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα, το Γυμνάσιο Ν. Καρβάλης, το 1ο ΓΕΛ Καβάλας, το 6ο ΓΕΛ Καβάλας, το ΓΕΛ Ποδοχωρίου, το ΓΕΛ Ν. Περάμου και το ΓΕΛ Χρυσούπολης που θα διαγωνιστούν στον τελικό της Κυριακής 19/2/2023 προφορικά στην ορθογραφία αγγλικών λέξεων κλιμακωτής δυσκολίας ακούγοντας τον ορισμό της λέξης στ’ αγγλικά. Οι επιτυχόντες μαθητές και οι επιτυχούσες μαθήτριες παρακαλούνται να προσέλθουν στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» στις 10 π.μ, για τις απαραίτητες οργανωτικές διαδικασίες.

Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν!