Δήμος Θάσου: Στο επίκεντρο η άμεση επισκευή του λιμενικού σκάφους της Θάσου

Συνάντηση του Δημάρχου του νησιού Λευτέρη Κυριακίδη με τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος

Με τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο Ευστράτιο Γιαμά, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου Δημήτρη Μανίτσα, συναντήθηκε στο γραφεία του στο Δημαρχείο Θάσου, ο Δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Κυριακίδης.

Ο Διοικητής της 2ης ΠΕΔΙΛΣ συνοδεύονταν από την Διοικητή του Α’ Λιμενικού Τμήματος Θάσου Ευανθία Αλατά και τον Υποδιοικητή Ανέστη Μουρατίδη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Λιμενικού Σώματος στη Θάσο και ζητήματα συνεργασίας του Δήμου Θάσου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου με το Λιμενικό Σώμα.

Ειδικότερα συζητήθηκε αναλυτικά ο τρόπος συνεργασίας για την άμεση επισκευή του λιμενικού σκάφους της Θάσου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Αρχιπλοίαρχο για ακόμη μία επίσκεψη του στον τόπο μας και για το έμπρακτο και συνεχές ενδιαφέρον του για τη Θάσο.

Με την σημερινή συνάντηση επιβεβαιώνεται, για ακόμη μία φορά, το υψηλό επίπεδο συνεργασίας του Δήμου Θάσου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου με το Λιμενικό Σώμα, προς όφελος του τόπου μας.

Η στήριξη του Δήμου Θάσου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, προς την τοπική Λιμενική Αρχή είναι δεδομένη και διαρκής».