Εξειδικευμένο ιατρείο οστεοπόρωσης στο Κέντρο Υγείας Καβάλας

Θα λειτουργεί  δύο φορές τον μήνα από τον γιατρό Ροδίωνα Μαυρόπουλο, ο οποίος μια φορά τον μήνα θα λειτουργεί και ιατρείο μικροεπεμβάσεων

Ενα εξειδικευμένο ιατρείο για την οστεοπόρωση θα λειτουργεί απ’ εδώ και πέρα, δύο φορές τον μήνα στο Κέντρο Υγείας της Καβάλας. Στο ιατρείο αυτό οι ασθενείς θα κάνουν εξετάσεις για τον έλεγχο, την πρόληψη, τη διάγνωση, τη θεραπεία της νόσου από τον ορθοπεδικό- χειρουργό Ροδίωνα Μαυρόπουλο Ροδίωνα. Ο ίδιος γιατρός θα λειτουργεί μια φορά το μήνα και ιατρείο μικροεπεμβάσεων.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Από την Τετάρτη 08/03/23 και κάθε δεύτερη και τέταρτη Τετάρτη του μήνα, θα λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Καβάλας εξειδικευμένο ιατρείο Οστεοπόρωσης για έλεγχο, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση ασθενών από τον ορθοπεδικό- χειρουργό του ΚΥ Καβάλας Μαυρόπουλο Ροδίωνα.

Παράλληλα, την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα θα λειτουργεί το ιατρείο μικροεπεμβάσεων όπου θα πραγματοποιούνται μικροχειρουργικές επεμβάσεις κατόπιν προγραμματισμού από τον ορθοπεδικό- χειρουργό  Μαυρόπουλο Ροδίωνα».