Πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αλλεργίες στην Καβάλα

Η ενημερωτική εκδήλωση έχει τίτλο «Μαθαίνουμε για τις αλλεργίες» και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και την ΕΛΜΕ Καβάλας

Την πρώτη του εκδήλωση στην πόλη της Καβάλας ετοιμάζει ο πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αλλεργίες, έπειτα από συνεννόηση με τον Σύλλογο Διδασκόντων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και με την ΕΛΜΕ Καβάλας.

Πρόκειται για την ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Μαθαίνουμε για τις αλλεργίες» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στις 18:00 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας και έχει ως στόχο την εξοικείωση της τοπικής κοινωνίας με το ζήτημα της αλλεργίας και τη σωστή αναγνώριση και αντιμετώπιση ενός αλλεργικού επεισοδίου, αλλά και την ενημέρωση για θέματα σχετικά με την καθημερινή ζωή ενός αλλεργικού ατόμου.

«Η ενεργοποίησή μας για τη δημιουργία αυτού του Συλλόγου υπήρξε αναγκαία, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που φέρει η διάγνωση της αλλεργίας στα ανήλικα μέλη των οικογενειών μας. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να γνωριστείτε με τα μέλη του Συλλόγου», αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Κεντρικοί ομιλητές:

  • Πετροδημοπούλου Μαρία, Αλλεργιολόγος
  • Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Για εγγραφές και πληροφορίες: