«Τέλος εποχής» για το ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Ηλίας Παπαδόπουλος

Το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος στην Καβάλα και πρώην βουλευτής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 άφησε την τελευταία του πνοή στην Καβάλα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Παπαδόπουλος, μετά από πολλές «περιπέτειες» που είχε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ήταν 84 ετών.

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος ήταν από τα πλέον ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, από τα ιδρυτικά στελέχη του Κινήματος, έχοντας διατελέσει Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής και μετέπειτα βουλευτής Καβάλας για σχεδόν είκοσι χρόνια, από το 1981 έως και το 1993 και από το 1996 έως και το 2000.

Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του ΑΠΘ, ο Ηλίας Παπαδόπουλος διατηρούσε στην πόλη της Καβάλας Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Με το πέρας της κοινοβουλευτικής του πορείας ασχολήθηκε με τον χώρο των ΜΜΕ, εκδίδοντας την Καθημερινή Εφημερίδα της Καβάλας Νέα Εγνατία, μέχρι και το 2008.

Η κηδεία του Ηλία Παπαδόπουλου θα γίνει στις 14:30 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2023, στον ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου [Άγιος Ιωάννης] στην Καβάλα.

Το KAVALA POST εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ηλία Παπαδόπουλου, Άννα και στα παιδιά του Παναγιώτη, Κυριακή και Κωνσταντίνο-Κάρολο, σημερινό Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.