Θλίψη, συγκίνηση και μεγάλη οδύνη για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των τριών πρώην παραγόντων της ΠΑΕ ΑΟΚ Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδη - Τη Δευτέρα 6/3 στα Νεκροταφεία της Καβάλας η κηδεία του άτυχου ποδοσφαιριστή

Τη θλίψη, τη συγκίνηση και την μεγάλη οδύνη τους εκφράζουν για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα των Τεμπών, τα μέλη του πρώην διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση τους τονίζουν ότι ο Αδαμάκης ήταν ένα παιδί που διψούσε για ζωή και ξεχώρισε για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητα του.

Η ανακοίνωση των πρώην παραγόντων της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Θρήνος, θλίψη, συγκίνηση, πόνος και μεγάλη οδύνη είναι κάποια από τα συναισθήματα μας, για την απώλεια της ζωής του πρώην ποδοσφαιριστή μας στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, Ιορδάνη Αδαμάκη που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας στο «τρένο του θανάτου» στα Τέμπη.

Μαζί με όλη την Ελλάδα, την Καβάλα, θρηνούμε και όλοι εμείς που είχαμε πριν 3 χρόνια την μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε με τον Ιορδάνη Αδαμάκη που «διψούσε» πραγματικά για ζωή και διάκριση, από τη στιγμή που εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, ξεχωρίζοντας για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητα του.

Σίγουρα αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες ώρες τα λόγια περιττεύουν και βέβαια θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους γονείς και τους οικείους του ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σκέψεις μας θα βρίσκεται διαρκώς  μαζί τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το δικό μας παιδί, Ιορδάνη Αδαμάκη».

Τη Δευτέρα στις 16.00 η κηδεία του Αδαμάκη

Όπως έγινε γνωστό η κηδεία του άτυχου 22χρονου ποδοσφαιριστή θα γίνει τη Δευτέρα 6/3 στις 16.00 από την Εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στα Νεκροταφεία της Καβάλας