Δύο αδερφές από τη Δράμα επέστρεφαν από την κηδεία της ξαδέρφης τους και έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη

«Μπήκαν πιασμένες χέρι-χέρι στο πρώτο βαγόνι»: Ο αδερφός τους ενημερώθηκε σήμερα ότι έχουν ταυτοποιηθεί οι 2 σοροί των γυναικών

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για δύο αδελφές από την Ανδριανή Δράμας, οι οποίες ήρθαν από τη Γερμανία, μπήκαν στο τρένο για τη Θεσσαλονίκη και δε βγήκαν ποτέ.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του Star, δύο ακόμη αδελφές επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και συγκεκριμένα στο πρώτο βαγόνι. Η 56χρονη Χρυσούλα και την 64χρονη Ευαγγελία. Οι δύο γυναίκες ζούσαν στη Γερμανία, ενώ επέστρεψαν για λίγο στην Ελλάδα, πήραν το τρένο και κατέβηκαν στην Αθήνα για να βρεθούν στην κηδεία της ξαδέλφης τους.

Επιστρέφοντας για τη Θεσσαλονίκη, οι δύο αδελφές βρέθηκαν ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας. «Μπήκαν πιασμένες χέρι-χέρι στο πρώτο βαγόνι. Ο αδελφός τους από το Αγρίνιο ήταν ο πρώτος που άκουσε τα κακά μαντάτα και έσπευσε στη Λάρισα. Ήταν εκεί όλες αυτές τις μέρες, ήλπιζε ότι θα βρει τις αδελφές του. Σήμερα τον ενημέρωσαν πως έχουν ταυτοποιηθεί οι 2 σοροί των γυναικών», ανέφερε το ρεπορτάζ του Star.

Η κηδεία τους θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αδριανής.