Θάσος: Το Έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί/ορθώνουμε φωνή σε όλο το νησί

Οκτώ σύλλογοι και συνδικάτα εργαζομένων και συνταξιούχων της Θάσου χαιρετίζουν την μαζική συμμετοχή του κόσμου, και κυρίως της νεολαίας, στη συγκέντρωση για την τραγωδία στα Τέμπη

Την μεγάλη ικανοποίηση τους για τη μαζική συμμετοχή του κόσμου της Θάσου και κυρίως της νεολαίας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη, εκφράζουν με ανακοίνωση τους συνολικά 8 σωματεία και σύλλογοι του νησιού και όχι μόνο.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι: Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θάσου, Συνδικάτο Ναυτεργατών Ν. Καβάλας, Σωματείο Συνταξιούχων Καλλιράχης, Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου, Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ Καβάλας – Θάσου, Σωματείο Εμπορουπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καβάλας – Θάσου, Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων στον Επισιτισμό-Τουρισμό ΠΕ Καβάλας – Θάσου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας – Θάσου, τονίζεται ότι ο αγώνας γίνεται για να διασφαλιστεί ότι οι ένοχοι του εγκλήματος να μην μείνουν ατιμώρητοι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε την μαζική μαχητική συμμετοχή του λαού της Θάσου των Σωματείων και Φορέων στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τέταρτη 8 Μάρτη. Ιδιαίτερα η συμμετοχή της νεολαίας ήταν πρωτόγνωρη.

Συνεχίζουμε των αγώνα ενώνουμε την φωνή μας  με το υπόλοιπο εργατικό λαϊκό κίνημα της χώρας για να διασφαλιστεί ότι οι πραγματικοί ένοχοι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Αγωνιζόμαστε η διαχρονική πολιτική των κυβερνήσεων, το κράτος, και οι εταιρείες που δολοφονούν για τα δικά τους κέρδη να μην συγκαλυφθούν.

Να γίνουμε πρωταγωνιστές της ζωής μας με οργάνωση και αγώνα.

Να μετατρέψουμε την θλίψη, το σφίξιμο στο στομάχι και την οργή, σε αντίσταση και ανατροπή, εκτροχιάζοντας το τρένο της αντιλαϊκής πολιτικής για ασφαλείς συνθήκες εργασίας και δικαιώματα που θα υπηρετούν τις ανάγκες των εργαζομένων.

Να δυναμώσουμε και να συντονίσουμε την πάλη μας για σύγχρονες-Ασφαλείς-φτηνές μεταφορές και συγκοινωνίες για το λαό.

Το Έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί ορθώνουμε φωνή σε όλο το νησί».