Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος, αδυνατισμένος και χαμογελαστός μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς»: Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε φωτογραφία του Καβαλιώτη λαϊκού τραγουδιστή στον λογαριασμό του στο Twitter, έναν χρόνο μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο Βασίλης Καρράς, έχοντας πλέον απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, φωτογραφήθηκε έναν χρόνο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και μοιάζει πραγματικά αγνώριστος.

Φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός πόζαρε στην κάμερα δίπλα σε έναν άλλον άνδρα. Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ανάρρωνε στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

*Πηγή: protothema.gr